Apartments Waterland

Sfeervolle appartementen

Appartement huren

Bent u op zoek naar een appartement om te huren voor uw vakantie in Noord-Holland? Wilt u meer vrijheid dan dat u heeft bij overnachting in een hotel? Hebt u behoefte aan een vakantiewoning met de knusheid van een bed en breakfast ? Dan bent u bij Kamerverhuur Waterland aan het juiste adres!

Appartementen met bijzonder uitzicht

In de haven van Monnickendam bevinden zich drie prachtige appartementen. Aan de voorkant van het pand bevindt zich op de eerste verdieping de Panoramakamer met royaal uitzicht over de haven en IJsselmeer. Op de tweede verdieping hebben wij de Havenkamer, die tevens uitzicht heeft over, de naam verraadt het al, de haven. Geniet van het zicht op de historische platbodems en het IJsselmeer. Aan de achterkant bevindt zich de Tuinkamer. Deze kamer biedt uitzicht over het oude stadje en de monumentale Lutherse kerk.

Uitstapjes vanuit ‘huis’

Op loopafstand ligt het Hemmeland, een recreatiegebied met een strand waar u helemaal tot rust zal komen. Wilt u liever ook wat activiteiten tijdens uw vakantie? Regio Waterland heeft schitterende fiets-, wandel- en kanogebieden. En natuurlijk kunt u vanuit uw appartement in Monnickendam diverse uitstapjes maken naar onder andere Marken, Volendam, Edam, Broek in Waterland en Amsterdam. Voor liefhebbers van watersport is het IJsselmeer een prachtige bestemming. Het biedt vele mogelijkheden om te zeilen en te surfen. Kortom, wanneer u besluit het appartement te huren, verblijft u in een ideale omgeving voor een korte of langere vakantie, ongeacht het seizoen of het weer.

Al in 15 minuten in Amsterdam

Omdat het centrum van Amsterdam zeer vlakbij ligt, is het appartement ook uitermate geschikt voor een stedentrip. En dat zonder parkeerproblemen! De auto blijft voor de deur staan, u wandelt in vijf minuten naar de bushalte en na slechts vijftien minuten met de bus bevindt u zich al in de hoofdstad. Dus wat voor vakantie u ook in gedachten heeft, het huren van een van onze appartementen is het beste begin! Wij heten u graag van harte welkom in een van onze prachtige kamers.

Wat vinden onze gasten?

We hebben geweldig genoten van het cadeau van onze dochter. Prachtig Monnickendam (ondanks het weer. Zo mooi en zo dichtbij. Heerlijke stadswandeling in Edam gemaakt en genoten in Marker Veerhuis. Het is hier hartstikke gemoedelijk en beeldschoon. Het slapen in een "houten tent" is een leuke ervaring. Mooie inrichting, mijn complimenten.
Groetjes,
Harry en Yvon